SEO Specialist lanserad

logo för seo specialist
En rejäl engelsk SEO guide har nyss gått live. Det är mitt nya Engelska företag SEO Specialist Limited som lanserat den.

Varför SEO Specialist?
Efter drygt 7 år i SEO branschen var det dags att köra eget. Jag är ju i grund och botten en entreprenör och älskar driva egen firma. Nu har jag fått chansen att utan stress lansera en ordentlig sida, som är byggd precis som jag vill ha den. Inte perfekt på något sätt, speciellt inte startsidan eller sidan om sökmotoroptimering ännu, men den är OK.
Jag tror mig i alla fall ha rätt bra förutsättningar pga. en del bra samarbeten, många kontakter i branschen, samt bättre förutsättningar för länkbyggande. Så är rätt säker på att det kommer gå bra med nya SEO företaget.

Vad erbjuder SEO Specialist?
Vi kommer fokusera på Result based SEO, dvs. helt resultatbaserad sökmotoroptimering. Det är framtiden och vad kunderna förtjänar. Jag tycker det är tråkigt med besvikna företagare som man hör om ibland som inte får valuta för pengarna. Med resultatbaserad SEO så blir det garanterat bra återbäring för kunden. För mig som företagare är det samtidigt inte aktuellt att ta in uppdrag om jag inte tror mig lyckas leverera ett större antal topplaceringar i Google.

Vilka marknader jobbar SEO Specialist med?
Vi är trots allt ett London SEO company, men våra SEO specialister kan ju förutom engelska även danska, norska, tyska och svenska. Så flerspråkig SEO är inga problem. Fokus ligger dock på Storbritannien och Sverige. Egen hemsida för svenska SEO specialist är dock inte aktuellt på ett tag. Vill först utvärdera den engelska sidan och eventuellt göra lite ändringar innan ett liknande koncept ev. stoppas in på min svenska blogg om sökmotoroptimering, Relevansanalys.se.

Vad är nästa mål för SEO Specialist?
De närmaste månaderna kommer jag fokusera på att öka rankingen för SEO Specialist, något som är väldigt viktigt. Jag kan inte stå för ett företag som erbjuder något de själv inte bemästrar. Så målet är topplacering för ett flertal viktiga sökord i England.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.