Crypto Lists dot com

Crypto Lists – Topplistor för cryptovalutor

Crypto Lists dot com
Efter mitt senaste projekt, så är det dags för något nytt.

Kanske du är intresserad av cryptovalutor, men vet inte var du ska starta? Då har vi ett webbplats tips som berör ämnet och visar diverse topplistor för allt från NFTs till tokens, cryptovalutor, plattformar, exchanges eller cfd-mäklare. Det går även att hitta specifika kategorier av crypto, såsom stablecoin, defi coins, proof of work eller proof of stake samt meme coins ifall du vill se de bästa från den kategorin.

En ständigt förändrande bransch

Cryptomarknaden är ständigt i förändring. Vad som var hett för 6-12 månader sedan, kanske är helt dött idag. Ifall Du vill hänga med på vad som händer, så kan CryptoLists.com vara ett bra alternativ att kika in på titt som tätt. Vi försöker ständigt släppa längre nyheter om relevanta ämnen, samt nyhetsflashar för lite korta nyheter. Målet är att du alltid ska kunna få färska nyheter om branschen som hela tiden förändras. I motsats till många tidigare projekt så kommer affiliate intäkter inte vara lika intressant på denna webbplats. Målet är istället att alltid ha intressant material tillgängligt för våra besökare. Uppdatering: I takt med att allt fler crypto casino sidor dyker upp, så har vi nu också implementerat en sektion för detta. För närvarande så finns över 130 stycken inlagda på sajten och målet är som alltid att bli bäst på området vi håller på med.

Var kan jag handla crypto?

Crypto Lists kommer initialt att ge besökare 3 olika sätt att handla cryptovalutor. Det första alternativet är plattformar – som är det enklaste och tydligaste alternativet där man bara kan välja köp, utan att sätta några avancerade köp och säljnivåer. Medan det är klart enklare, så är denna typen av trading alternativ bäst för långsiktiga crypto-investerare, som inte direkt har behov av att köpa och sälja så ofta.

För marknadens mest aktiva traders, de som handlar varje dag eller flera gånger i veckan, så finns framför allt två alternativ. Du kan välja CFD-mäklare ifall du gillar hävstång och det viktigaste är enkelhet. För svenskar som föredrar att ha en egen crypto-plånbok och helst handlar med riktigt avancerade grafer, så är exchanges ett bra alternativ. Här finns också det bredaste utbudet, när vi talar olika cryptovalutor.

Stablecoin – Ett alternativ med bra avkastningsmöjligheter?

Normalt så ger inte CFD-brokers så bra möjligheter att initiera staking med stablecoin. Istället så brukar det finns fler alternativ hos både plattformar och exchanges. Några av marknadens bästa avkastningsmöjligheter ger en årsränta på 10-12% för stablecoin såsom USDC. Dessvärre så har flera aktörer erbjudit väldigt höga initial ränta, som sedan har sänkts över tid. Crypto Lists kommer att avslöja sådana sajter och hänga ut dem, så att kunderna kan hitta vad som är bäst långsiktigt.

Olika koncept inom crypto

Det finns otaliga olika koncept, men för att validera överföringar så talar vi framför allt om två typer – proof of stake (POS) och proof of work (POW). Medan proof of work räknas som den initiala metoden för att verifiera crypto-transaktioner, så är proof of stake något som både kan snabba på överföringarna och samtidigt ge avkastning till deltagarna i de olika noderna. Givetvis så tas även diverse andra intressant koncept också upp på sajten inom det närmaste, såsom metaverse tokens, utility tokens och NFT’er för att nämna några. Vad vill du själv veta mer om på crypto-området?

Berätta för oss så kommer vi överväga att skriva mer om just de ämne som du gärna vill veta mer om. Gå till cryptolists.com och följ våra notifikationer, så får Du se alla av de senaste, spännande uppdateringarna från den nya sajten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.