Category Archives: fastighetsmäklare

hemverket skärmdump

Hemverket – Sverige smartaste fastighetsmäklare?

hemverket screenshot
Veckans tips heter Hemverket. Företaget arbetar inom fastighetsbranschen, en sektor där jag varit aktiv med Lokaler.nu under en längre tid.

Fastighetsmäklare – en traditionell bransch
Den svenska branschen för fastighetsmäklare är bland de mest traditionella och enkelspåriga som finns. Branschens aktörer har i flera decennium tagit ut kraftiga överpriser för tjänster som i många fall är rätt enkla – ofta arvoden på 100 000-tals – för tjänster som inte ens borde kosta hälfen. Men marknadens nya succé – Hemverket – har vänt på steken. Alla som vill sälja sin bostad (lägenhet eller villa) kan nu göra det billigt – 5000 kr är det fasta priset som Hemverket tar ut.

Varför är Hemverket Sveriges smartaste fastighetsmäklare?
Att hantera en försäljning av en bostad, må det vara lägenhet eller villa, kan vara en långdragen process och penningkrävande process. Men använder du modern teknik och har ett verkligt effektivt system bakom, så går det att komma undan långt billigare än de 100 000-tals kronor som många fastighetsmäklare faktiskt tar. Du slipper också onödig inblanding av fastighetsmäklare när du tar hjälp av Hemverket. Som kund hos Hemverket sker all budgivning i realtid, på Internet, allt för att spara pengar och ge alla samma möjligheter och transparens. Om denna tjänst bara kunde komma för kommersiella fastighetsmäklare också..

Vad Hemverket inte har:
-Dolda avgifter.
-Provosion baserat på försäljningsbeloppet.
-Dryga fastighetsmäklare som snackar mer dynga än hembesökande dammsugsförsäljare.

Hemverket kan tjäna tillräckligt med pengar för att överleva ändå! 5000 kr är kostnaden. Inga överpriser. Bara sunt förnuft och nytänkande.